VIDEO | Cele mai controversate momente din „Anatomia lui Grey”

Unele dintre cele mai neplăcute momente din serialul „Anatomia lui Grey”.

„Anatomia lui Grey” este unul dintre cele mai populare seriale din istoria televiziunii. Tot succesul serialului se datorează și scenelor dramatice, dar și personajelor, care sunt extrem de diferite.

Fanii serialului știu că nu este totul numai lapte și miere, iar de-a lungul timpului am avut parte de o serie de episoade dramatice și scene controversate, atât în serial, cât și în afara lui.

Iată tot ce trebuie să știi despre cel de-al 15-lea sezon din „Anatomia lui Grey”!

1. Moartea lui Derek Shepherd.

Fanii nu au fost deloc încântați atunci când Derek Shepherd a părăsit serialul. Derek a fost lovit de o mașină, asta în timp ce vorbea la telefon, deși cu câteva minute în urmă era stabilit faptul că nu avea semnal.

Partea controversată pentru fani este faptul că, un personaj care și-a petrecut întreaga carieră salvând sute de pacienți, nu a putut fi el însuși salvat de către colegii săi.



2. Katherine Heigl (Izzie Stevens) a refuzat nominalizarea la Premiile Emmy.

În 2008, Katherine Heigl s-a retras din categoria nominalizaților, o decizie ciudată, având în vedere că în urmă cu un an a câștigat un premiu Emmy chiar pentru „Anatomia lui Grey”.

Motivul ei a fost unul interesat, actrița a considerat că nu a fost suficient de bună în acea perioadă, încât să primească premiul. Shonda Rhimes, producătoarea serialului „Anatomia lui Grey” a fost supărată pe decizia actriței de a refuza premiul și pe decizia ei de a părăsi show-ul patru ani mai târziu.



Iată cine e cea mai bine plătită actriță din „Anatomia lui Grey”!

3. Căsătoria dintre Izzie și Alex.

Relația dintre Izzie și Alex a fost una complicată încă de la început. Izzie a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală, iar Alex s-a căsătorit cu ea. Într-un final, Izzie și-a revenit și a decis să plece, lăsându-l pe Alex cu inima frântă.



4. Moartea lui Denny Duquette.

Denny a fost un pacient care a suferit mai multe operații pe inimă, dar și o persoană de interes pentru Izzie Stevens.

În cele din urmă, Denny a murit în urma unui atac de cord și i-a lăsat lui Izzie bani cu care Dr. Bailey a deschis clinica gratuită „Denny Duquette".

Suntem siguri că toți am fost atașati de Denny. Din păcate, Shonda nu a luat cea mai bună decizie de a-l scoate din serial. Producătoarea a reușit să frângă inimile tuturor fanilor.



Sursa video: YouTube

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.