Mama lui Meghan Markle, dezamăgită după nunta regală

Mama lui Meghan Markle se simte dezamăgită după nunta regală. Iată motivul!

Chiar dacă nunta regală a fost unul dintre cele mai mari evenimente ale anului, asta nu înseamnă că a adus și motive de fericire pentru unii apropiați ai celebrului cuplu. 

Conform Radar Online, Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, se simte inconfortabil, după ce famia regală a obligat-o să păstreze discreția privind nunta fiicei sale.

Doria nu poate să mănânce, să vorbească sau să deschidă gura despre Meghan, decât dacă se consultă cu familia regală. Au rugat-o să păstreze discreția și chiar au pus-o să semneze un contract de confidențialitate”, a declarat o sursă apropiată lui Meghan Markle

Nunta Prințului Harry a atras toată atenția presei, iar acest lucru s-a resimțit și asupra familiei lui Meghan Markle. Se pare că mama fostei actrițe a fost nevoită să renunțe la postul de asistent social, pe care îl avea într-o clinică din Los Angeles.

Prietenii ei mereu o întreabă cum a fost nunta, cum a fost mâncarea, dacă Meghan este fericită, dar Doria mereu ridică din umeri. Nu spune niciun cuvânt. E atât de trist. Ea pare atât de dezamăgită și se simte foarte prost”, a adăugat aceeași sursă.

Doria Ragland a fost singura membră din familia lui Meghan Markle, care a participat la nunta regală, aceasta având loc la Capela St. George, pe 19 mai 2018. Tatăl fostei actrițe, Thomas Markle, nu a putut să fie prezent la eveniment, fiind programat pentru o operație pe cord.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.