Uite ce surpriză au pregătit Randi, Alina Eremia, Nicole Cherry, Edward Sanda & Rina

Randi, Alina Eremia, Nicole Cherry, Edward Sanda și RINA sărbătoresc ziua de 1 iunie prin muzică!

Randi, Alina Eremia, Nicole Cherry, Edward Sanda și RINA sărbătoresc ziua de 1 iunie prin muzică. Artiștii  și-au unit vocile și au pregătit o piesă de Ziua Copilului, pornind de la un singur gând, acela de a oferi un cadou pentru copilul din sufletul fiecăruia. Este vorba despre un remake al celebrei piese „Noi în anul 2000”, pe care l-am ascultat live la Kiss FM, în această dimineață!

Randi: „Ne-am dorit să sărbătorim 1 iunie cum știm noi mai bine - prin muzică. Eu cred că e important să ne amintim din când în când de copilul din noi, să fim, măcar pentru o zi din an, copilăroși și senini.

Nicole Cherry: „O piesă nemuritoare, pe care am reinterpretat-o într-un mod frumos alături de oameni talentați. Mă bucur să îi cunosc și mai ales să colaborez cu ei și sperăm să vă placă și vouă piesa.”

Alina Eremia: „Randi a avut o idee foarte bună să ne întoarcem puțin în timp, în perioada copilăriei, și să retrăim acele momente. Am tras vocile, ne-am costumat școlărei, și am filmat un videoclip. Este mesajul nostru pentru toți oamenii să nu uite să fie copii, indiferent de vârstă.”

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.