FOTO | Johnny Depp și-a îngrijorat fanii! Uite cât de schimbat este actorul!

Fanii lui Johnny Depp au rămas șocați după ce au văzut câteva fotografii cu celebrul actor, în care acesta pare foarte slăbit.

Fanii lui Johnny Depp au rămas șocați după ce au văzut câteva fotografii cu celebrul actor, în care acesta pare foarte slăbit. Se pare că fotografiile au fost realizate în Rusia, acolo unde Johnny Depp se afla pentru un concert alături de trupa The Hollywood Vampires.

În imaginile din St. Petersburg, actorul pare foarte slăbit, palid, iar fanii s-au tot întrebat dacă acesta este bolnav, sau dacă se pregătește pentru un nou rol.

Anul trecut, Johnny Depp a stârnit reacții asemănătoare, după ce a apărut la The Graham Norton Show. Se pare că atunci problema ar fi fost comportamentul bizar al actorului, care părea puțin dezorientat.

Deocamdată reprezentanții starului nu au oferit nicio declarație privind imaginile din Rusia, însă este posibil ca această schimbare să se datoreze noului său rol. Johnny Depp a filmat la începutul acestui an pentru producția „Richard Says Goodbye”, unde joacă rolul unui profesor, care află că suferă de o boală incurabilă și decide să-și petreacă ultimele clipe într-un mod cât mai excentric.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.