Doddy și Lora au lansat piesa „Dor să te ador”

Ascultă acum pe Kiss FM noul single lansat de Doddy și Lora - „Dor să te ador”!

După ce le-a mers bine mersi la prima colaborare, Doddy și Lora au lansat „Dor să te ador”, o melodie despre toate lucrurile care se schimbă odată cu trecerea timpului.

Dacă în vara anului 2014, „Bine mersi” (31 milioane vizualizări) vorbea despre flirt și relații, „Dor să te ador” ne aduce în fața unei despărțiri și a rănilor care rămân în urmă.

Chimia muzicală dintre mine și Lora s-a putut observa în urmă cu 4 ani, când melodia noastră ajungea numărul 1 în topuri, unde a și rămas câteva săptămâni. Când am compus “Dor să te ador”, am avut un flashback și am simțit că Lora este cea cu care trebuie să cânt această piesă. În timp ce scriam refrenul, auzeam vocea ei. Așadar, nu pot decât să fiu fericit că suntem încă o dată pe aceeași lungime de undă. De data aceasta însă, povestea fericită de altădată se lasă cu Dor!”, spune Doddy.

Este o piesă care m-a cucerit de la prima ascultare. O melancolie dulce-amară care însă nu te face să plângi ci să dansezi. Mă bucur că am avut ocazia să colaborez din nou cu Doddy”, a declarat Lora.  

Videoclipul pentru „Dor să te ador” s-a filmat în două locații, Predeal și Constanța, la mai bine de o lună distanță între ele. Programul celor doi artiști a fost atât de încărcat cu concerte și emisiuni încât a fost aproape imposibil să își poată dedica două zile de filmare în același timp. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.