Iată cinci ținute din care să te inspiri pentru NEVERSEA, cel mai cool festival de la malul mării

Mai e puțin până la cea de-a doua ediție NEVERSEA, iar noi ți-am pregătit cinci ținute din care să te inspiri pentru look-ul tău de festival!

În vara asta, ne dăm întâlnire în Constanța, în perioada 5-8 iulie, pentru NEVERSEA, cel mai mare festival de pe plajă. În patru zile și trei nopți de distracție continuă, NEVERSEA îi găzduiește în acest an pe unii dintre cei mai consacrați artiști printre care, The Script, Steve Aoki sau John Newman.

Uite ce poți să faci în Constanța dacă vii la NEVERSEA!

Nu mai e mult până când va începe cea de-a doua ediție a festivalului NEVERSEA și punem pariu că deja ți-ai pus clasica întrebare: „Oare eu cu ce o să mă îmbrac?”. Ei bine, noi îți arătăm cinci ținute din care să te inspiri pentru look-ul tău de festival, iar apoi te așteptăm să petreci alături de noi pe plaja Modern din Constanța.

Iată 5 idei de coafuri pe care le poți purta la NEVERSEA!

#1 Pentru serile festivalului, o ţinută cu accente de negru poate să fie o alegere bună. Nu uita să o accesorizezi, spre exemplu, cu o pălărie, o curea în stil western și un choker. O jachetă neagră din piele și o pereche de botine vor completa look-ul și vor scoate din anonimat ținuta ta. 



#2 Poartă alb! Una dintre cele mai bune alegeri pentru zilele caniculare, o non culoare care îţi va pune în evidență bronzul. Nu uita de ochelarii de soare şi de câteva bijuterii masive.



#3  Dua Lipa style! Alege să porți un sutien și o pereche de pantaloni același model, iar materialul să fie unul vaporos. Asta îți va garanta libertatea de mișcare, în plus, o să arăți super sexy!



#4 Cea mai banală pereche de jeansi scurți va arăta senzațional lângă o bluză fără umeri! Alege să porți o coafură lejeră și multe accesorii!



#5 Dacă vrei să întorci toate privirile și să îți pui corpul în evidență. alege o bustieră, iar pe deasupra o rochie transparentă din voal sau tul pe care să o accesorizezi în talie cu o curea. Completează ținuta cu un choker și cu o pereche de ochelari de soare, care nu trebuie să îți lipsească pe perioada festivalului!



Cel mai mare festival de pe plajă din Europa, NEVERSEA va fi găzduit de plaja Modern cu accesul principal dinspre portul Tomis. Perimetrul festivalului NEVERSEA are în acest an peste 110.000 metri pătrați, o suprafață mai mare decat la ediția din 2017.

Fanii mai pot profita de prețul special al abonamentelor pentru cele 4 zile de festival, de 449 de lei plus taxe. Prețul final al acestora va fi de 550 de lei plus taxe. Acestea pot fi achiziționate de pe www.neversea.com. Sunt disponibile și abonamente VIP la prețul de 900 de lei plus taxe.

Se pot achiziționa și bilete de 1 zi. Pentru zilele de JOI și VINERI fanii festivalului pot cumpăra biletele de 1 zi la prețul promoțional de 225 de lei plus taxe. Prețul final al acestora va fi de 250 de lei plus taxe. Pentru zilele de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ, prețul biletului este de 250 de lei plus taxe, prețul final al acestuia fiind de 275 de lei plus taxe.

FOTO: Pinterest

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.