Fii DJ-ul nostru | Află mai multe despre Teodor Ambarus, unul dintre concurenți!

Astăzi vi-l prezentăm pe Teodor Ambarus, un student din Brașov, care s-a înscris în concursul nostru!

În vara asta vrem ca numele tău să fie inclus în line-up-ul de la UNTOLD și NEVERSEA! Căutăm cel mai bun mix care să dea startul distracției la festivalurile verii, iar până la încheierea concursului, ne-am gândit să vă prezentăm câteva dintre mix-urile înscrise!

Astăzi vi-l prezentăm pe Teodor Ambarus, un student din Brașov, care s-a înscris în concursul nostru! Puteți asculta mix-ul său în secțiunea destinată campaniei, dar și pe Kiss FM, sâmbătă, de la ora 22:30!

Mixez de cinci ani. Totul a început printr-o joacă. Eram un copil de 14 ani și am fost la o cabană, la o petrecere, unde au rămas fără DJ. M-am gândit să fiu eu DJ-ul lor, aveam vreo 200 de piese în laptop și de acolo am început ușor ușor treaba. Apoi m-am dus către cluburi, către petreceri private.

Am lucrat și la o firmă de sonorizări, am fost DJ-ul lor. M-am ocupat de sunet la concertele mai multor artiști, la Paula Seling, Mahala Rai Banda, Jukebox. Mi-a plăcut și partea de tehnic, lumini. Sunt student la Facultatea de Electronică, probabil de-asta și sunt atât de pasionat”, ne-a povestit Teodor.

Se pare că DJ-ul preferat al lui Teodor este Solomun, care va veni anul acesta la Untold Festival!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.