Zece secrete despre „The Last Song”, filmul care i-a adus împreună pe Miley Cyrus și Liam Hemsworth

Iată câteva secrete din spatele celebrului film „The Last Song”!

Orice roman de-al lui Nicholas Sparks s-a transformat într-un film de excepție, care ne-a făcut să suspinăm și să visăm cu ochii deschiși! Dacă ești o fire romantică sigur ai văzut și tu „The Last Song”, filmul care i-a adus împreună pe Miley Cyrus și Liam Hemsworth, atât pe marile ecrane, cât și în viața reală! 

Au trecut opt de la premiera filmului, așa că ne-am gândit să vă dezvăluim câteva secrete din spatele acestei povești minunate!

Taylor Lautner din „Twilight” ar fi trebuit să intepreteze rolul lui Will, în locul lui Liam Hemsworth!

Se pare că personajul lui Miley Cyrus, Ronnie, a fost numit după bunicul artistei, Ron, care a murit în 2006.

Miley a trebuit să ia lecții de pian pentru acest film, așa că scena în care cântă „When I Look At You” e pe bune!

Liam Hemsworth a fost îngrijorat la începutul filmului pentru că îl mințise pe regizor că știe să joace volei pe plajă, doar pentru a obține rolul.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au cântat în film piesa „She Will Be Loved”, de la trupa Maroon 5, în al cărei videoclip joacă Kelly Preston. În filmul „The Last Song”, actrița Kelly Preston o intepretează pe mama lui Miley Cyrus! That’s funny!

Biserica din film a fost construită special pentru producție, iar la un moment dat Miley se gândea să o cumpere! Pentru ce? Nici noi nu știm!

Țestoasele de mare se deplasează către apă doar la apus, așa că echipa de producție a avut la dispoziție doar câteva minute pentru a filma. A fost nevoie de patru zile pentru a obține scena perfectă!

În acea perioadă, filmările pentru „Hannah Montana” au luat o pauză, pentru că Miley era mult prea ocupată cu filmul „The Last Song”.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, iar de atunci relația celor a trecut prin mai multe provocări! Totuși, aceștia sunt în continuare împreună și par la fel de îndrăgostiți ca la început!

Mai mulți actori din distribuție s-au înscris la cursuri de făcut vitralii, înainte ca filmările să înceapă!

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.