MALUMA a dezvăluit cine era actrița sa preferată din telenovele!

Indiciu: Acum doi ani Maluma a colaborat pentru o piesă cu această actriță!

MALUMA a dezvăluit în cadrul unui interviu câteva amintiri din copilăria sa, dar și câteva povești din cultura columbiană. În primul episod „Growing Up Latino”, al celor de la Billboard, artistul a dezvăluit care este piesa preferată a mamei și a bunicii sale, dar și cine a fost actrița sa preferată din telenovele.

MALUMA vine fără iubita lui, la festivalul El Carrusel!

Artistul columbian a urmărit cu siguranță câteva telenovele la viața lui și se pare că a fost marcat de un personaj aparte. Printre telenovelele pe care le-a urmărit Maluma s-a numărat și „Maria la del Barrio” („Sărmana Maria”), iar în timpul interviului artistul a oftat și a spus cu admirație că Thalia era actrița sa preferată.



Pe lângă rolurile memorabile din telenovele, Thalia este și o cântăreață îndrăgită, iar colaborarea cu Maluma a fost o surpriză pentru fanii artistei. Cei doi au făcut echipă pentru piesa „Desde Esa Noche” și au realizat un videoclip în care Thalia își etalează senzualitatea și frumusețea.



Iată ce mesaj le transmite Maluma fanilor săi din România!

Nu uitați că sâmbătă ne dăm întâlnire cu Maluma, la festivalul El Carrusel, care va avea loc în perioada 30 iunie - 1 iulie, la Romexpo!

VIDEO: YouTube

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.