Netta Barzilai, câștigătoarea Eurovision 2018 s-a întâlnit cu Prințul William în Tel Aviv

Reprezentanta Israelului a avut ocazia să stea de vorbă cu Prințul William, în timp ce acesta se afla în turneul regal.

Netta Barzilai, câștigătoarea ediției 2018 a concursului Eurovision s-a întâlnit cu Prințul William al Marii Britanii și au discutat despre diversitate și despre problemele mintale.

„Am vorbit despre cum am schimbat percepția oamenilor din Israel despre felul cum se simt în pielea lor și despre cum gândurile pozitive fac diferența”, a declarat Netta Barzilai.



Prinţul William a băut alături de Netta Barzilai o băutură tradiţională israeliană, Gazoz, fabricată din sirop cu arome de fructe şi apă minerală. Prințul William se află momentan într-un turneu regal în Israel și pe teritoriile palestiniene, acest lucru reprezentând prima vizită oficială a unui membru al familiei regale britanice.

Netta Barzilai a reprezentat Israelul la ediția 2018 a concursului Eurovision 2018 cu piesa „Toy”. Artista a obținut 529 de puncte în cadrul consursului și a clasat Ciprul pe locul al doilea.



Artista va merge într-un turneu în Europa unde își va promova victoria de la Eurovision, iar în același timp marea câștigătoare a declarat că lucrează și la un nou single.

VIDEO: YouTube

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.