Fii DJ-ul nostru | Descoperă-l pe Vlad Prundurel, unul dintre concurenți!

Iată cum a început pasiunea lui Vlad pentru muzică!

În vara asta vrem ca numele tău să fie inclus în line-up-ul de la UNTOLD și NEVERSEA! Căutăm cel mai bun mix care să dea startul distracției la festivalurile verii, iar până la încheierea concursului, vă prezentăm câteva dintre mix-urile înscrise!

Astăzi vi-l prezentăm pe Vlad Prundurel, un DJ din Ploiești, care s-a înscris în concursul nostru! Puteți asculta mix-ul său în secțiunea destinată campaniei, dar și pe Kiss FM, sâmbătă, de la ora 22:00!

„Aveam în plan de prin clasa a VIII-a să mixez. Îmi placea foarte mult, vedeam tot felul de filmulețe pe YouTube. Îmi place sa fac lumea să se simtă bine pe muzica mea și nu am avut atunci cum să-mi satisfac placerea asta”, ne-a spus Vlad.

Însă, Vlad a reușit abia acum un an de zile să-și cumpere o consolă și să mixeze.

„Abia acum un an de zile m-am hotărât să îmi iau o consolă și pur și simplu am început să pun muzica acasă, am început să înregistrez mix-uri și să le postez pe SoundCloud și pe Youtube”, ne-a mai spus el.

Momentan mixatul este doar un hobby pentru concurentul nostru, însă este chemat des să mixeze în pub-urile din Ploiești.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.