VIDEO | A treia zi de NEVERSEA sau ziua Armin van Buuren!

A treia zi de NEVERSEA ar putea să se numească ziua Armin van Buuren, pentru că totul este despre el!

A treia zi de NEVERSEA ar putea să se numească ziua Armin van Buuren, pentru că totul este despre el! Cel puțin ăsta ar fi răspunsul celor care au venit sâmbătă seara la festival! Se vedea că și-au încărcat bine bateriile, pentru că atunci când vine vorba de Armin, nu știi la ce să te aștepți. Mixează cât e stabilit în program, stă până la răsărit, sau luăm și prânzul cu el?

Armin van Buuren e un fel de Elvis Presley pentru români! Se știe deja că DJ-ul adoră publicul român, iar noi simțim la fel! Așa sună o declarație de dragoste pentru Armin.

În schimb, noi am avut ochi și urechi și pentru alți artiști! Colegii noștri de la Partydul Kiss FM au mixat din nou la Main Stage, alături de Edip, câștigătorul concursului „Fii DJ-ul nostru” și au adus la NEVERSEA cele mai fresh hituri!

Am fost să îi vedem pe băieții de la Carla’s Dreams, care au avut în fața scenei o adevărată armată de fani, care le știau toate versurile!

Iar după ce am cântat în română, le-am arătat străinilor, că știm și engleză. Cum să nu sari și să nu cânți „Love Me Again”, cu John Newman? Artistul britanic știe să facă un adevărat show! Vocea, mișcările sale de dans și energia lui ne-au cucerit instant.

Se putea să fie un festival fără ritmuri latino? Nu vorbim despre Maluma, ci despre J Balvin! Aseară am ascultat cel mai tare remix pentru „Mi Gente”, mixat de Sunnery James și Ryan Marciano. Cei doi DJ olandezi lucrează la un nou material, despre care ne-au dezvăluit că va avea influențe latino.

După primele trei seri de festival, am ajuns să ne întrebăm un lucru: de ce sunt atâția DJ olandezi? E ăsta cel mai popular job în Olanda?

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.