Ți-l mai amintești pe bebelușul din „Hangover”? Uite cum arată acum!

Baby Carlos a făcut furori în prima parte a filmului „The Hangover”

The Hangover" a rămas unul dintre cele mai amuzante filme despre burlaci și dorința lor de a se distra înainte ca unul dintre ei să se căsătorească.

Toată lumea știe povestea lui Phil., Alan, Stu și Doug, care pornesc într-o aventură în Las Vegas. Din nefericire, aceștia nu își amintesc prea multe detalii de la petrecerea burlacilor, iar Stu și Alan ajung să-l „piardă” pe Doug.

Însă, una dintre cele mai amuzante și memorabile scene din film este cea în care Alan (Zach Galifianakis) poartă într-un „marsupiu” un bebeluș. Baby Carlos, așa cum îl striga Alan a făcut furori în prima parte a filmului, însă nu toți fanii știu că rolul lui Baby Carlos a fost interpretat de gemenii Grant Holmquist și sora sa Avery.



Grant a apărut în toate cele trei filme „The Hangover”, iar în 2013 și-a făcut apariția la premiera celui de-al treilea film.

Baby Carlos are acum 10 ani și este la fel de chipeș precum era în primul film.

În timpul filmărilor, întreaga echipă a făcut tot posibilul pentru ca micuțul Grant să se simtă relaxat și să se distreze.

„Erau jucării peste tot și băieții se prefăceau că sunt atacați de un câine de pluș. Îl aruncau de la unul la celălalt doar ca să îl facă pe Grant să râdă”, spunea atunci Carrie Holmquist, mama băiatului.

FOTO: Instagram

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.