Ce se va întâmpla în noul sezon din „Suits”, după plecarea lui Meghan Markle

Serialul „Suits” va reveni cu sezonul 8, care va arăta puțin diferit!

Serialul „Suits” va reveni cu sezonul 8, care va arăta puțin diferit! La finalul sezonului 7, Mike (Patrick J. Adams) și Rachel (Meghan Markle) s-au căsătorit și s-au mutat în Seattle, pentru a-și deschide propria firmă de avocatură, lăsând în urmă compania Pearson Specter Litt.

Harvey va trebui să se descurce fără Mike, fără mâna sa dreaptă, dar știe că are o fată care îi este mereu aproape”, a declarat Gabriel Macht, pentru E!News, făcând referire la colega sa, Sarah Rafferty (Donna).

Să înțelegem de aici că Donna va deveni un personaj și mai important? Oare îi va lua locul lui Mike sau să ne așteptăm la un story romantic?

În sezonul opt încercăm să ne dăm seama care este drumul nostru, să profităm de toată informația pe care o avem și de tot ce am învățat în anii trecuți”, a declarat Sarah Rafferty.

În noul sezon vom vedea și actori noi, despre care Rick Hoffman (Louis) are numai cuvinte de laudă: „Suntem foarte norocoși că avem actori talentați alături de noi, care se bucură să facă parte din această poveste”.

Se pare că distribuției i se va alătura Katherine Heigl din Grey's Anatomy, care va da un plus de energie serialului.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.