Fii DJ-ul nostru | Uite cum a început pasiunea lui Alexandru Aprodu pentru muzică!

Află mai multe despre Alexandru Aprodu, unul dintre concurenții înscriși în campania „Fii DJ-ul nostru”!

În vara asta vrem ca numele tău să fie inclus în line-up-ul de la UNTOLD! Căutăm cel mai bun mix care să dea startul distracției la cel mai tare festival, iar până la încheierea concursului, vă prezentăm câteva dintre mix-urile înscrise! 

Astăzi vi-l prezentăm pe Alexandru Aprodu, unul dintre concurenții înscriși în campania „Fii DJ-ul nostru”! Puteți asculta mix-ul său în secțiunea destinată concursului!

Totul a început în 2007, când am început să merg la niște party-uri. Aveam pe atunci o prietenă care asculta genul ăsta de muzică și practic ea m-a condus spre zona asta. Tot mergând prin cluburi, pe la mare, pe la diferite party-uri, m-am gândit să mă apuc și de producție. Deci practic am început cu producția și apoi m-am dus spre mixat. Am scos trei albume, dar nu am fost tare mândru de ele, însă apoi m-am apucat de niște cursuri de muzică și ușor-ușor a început să meargă treaba.

Prin 2011 m-am apucat și de DJ-ing. Pentru că eram la început, eu eram cel care vorbea cu patronii locațiilor, dar cu timpul am ajuns să mixez cam prin toate cluburile de profil, din București”, ne-a povestit Alex Aprodu.

În paralel, Alex este și agent de vânzări, iar în curând își va lansa și propria emisiune pe Facebook, „We Are Creation”, dedicată muzicii!

Alex Aprodu ne-a spus că abia așteaptă să-l vadă pe Solomun la Untold, dacă va câștiga concursul nostru! 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.