Serialele The Vampire Diaries și The Originals vor avea parte de o continuare

După ce am urmărit cu sufletul la gură The Vampire Diaries și The Originals, a venit timpul să ne pregătim pentru o continuare!

După ce am urmărit cu sufletul la gură The Vampire Diaries și The Originals, a venit timpul să ne pregătim pentru o continuare! CW a anunțat că povestea vampirilor va continua într-un nou serial, Legacies, care o va avea ca protagonistă pe Hope Mikaelson, fiica lui Hayley Marshall și a lui Klaus Mikaelson!

Se pare că Hope va fi vampir, vrăjitoare și vârcolac, un fel de 3în1 cu super-puteri, pe care va învăța să le controleze la școala Salvatore!

Un trailer pentru Legacies a fost deja lansat și face o scurtă călătorie în trecut, către serialele The Vampire Diaries și The Originals. Trailerul ne-o prezintă pe Hope, care se străduiește să-și controleze puterile, ajungând în cele din urmă la școala Salvatore, unde îl întâlnește pe Alaric Saltzman. Imaginile ne duc puțin cu gândul la școala condusă de profesorul Charles Xavier, în X-Men, unde mutanții erau antrenați după anumite reguli.

Trailerul se încheie cu un scurt discurs din partea lui Hope, care ne spune pe scurt la ce să ne așteptăm de la noul serial:

Aceasta este o poveste despre magie, secrete și trădare, despre primele iubiri și despre primele inimi frânte. E o poveste despre prietenie și familie, despre lupta cu proprii demoni, care ne ajută să le facem față monștrilor din jurul nostru. E o poveste, e povestea noastră, a celor care încercăm să fim normali într-o lume care nu e deloc așa. Singura întrebare este: noi vom fi eroii sau răufăcătorii în această poveste?”.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.