Tequila Day | Iată cinci hituri din care nu lipsește faimoasa băutură!

Hai cu noi să ciocnim un shot de tequila!

Obținută din planta agava albastră, tequila este una dintre cele mai populare băuturi din Mexic, ba chiar mai mult decât atât, se pare că Guvernul Mexican deține drepturi exclusive asupra numelui „tequila”, aceasta fiind un produs cultural local.

Așadar, ce e o petrecere fără un shot de tequila? Chiar dacă a doua zi te vei trezi cu o durere mare de cap, vei știi că a meritat fiecare picătură.   

Dacă îți dorești să pregătești ceva inedit și să ieși din monotonia petrecerilor obișnuite, ăsta este un moment perfect să organizezi o petrecere în stil mexican, de unde nu vor lipsi, bineînțeles, băuturile, dar și MUZICA!

Tequila este o băutură atât de populară, încât nici artiștii nu au ratat ocazia de a o menționa în versurile din piesele lor. Iată mai jos câteva hituri din care nu lipsește celebra băutură!

1. Blacklist feat. Carlas's Drems - Tequila

Piesa celor de la Blacklist, în colaborare cu Carla's Dreams este despre nopțile acelea perfecte din club în care combinația câștigătoare conține tequila și neapărat o tipă super sexy!

 2. Thalia - Amor A La Mexicana


Thalia aduce atmosfera mexicană în videoclipul piesei „Amor A La Mexicana” și ne-a făcut să ne îndrăgostim de outfit-ul ei de mariachi! Cu siguranță am ciocni un shot de tequila cu Thalia!

3. Ed Sheeran - Sing


Mascota lui Ed Sheeran își face apariția în videoclipul piesei „Sing” și se pare că se distrează de minune într-o limuzină, alături de câteva fete! Oare datorită unui shot de tequila se simte Ed atât de bine?

4. Prince Royce feat. Shakira - Deja Vu




Ritmuri „caliente” cu Shakira și Prince Royce în videoclipul piesei „Deja Vu”. O melodie perfectă care merge în compania unui shot de tequila, într-o seară de vară.

5. Enrique Iglesias - Bailando


Și cum puteam să încheiem topul nostru fără Enrique, care ne invită să dansăm alături de el în videoclipul piesei „Bailando”. Ritmurile piesei nu au cum să te facă să stai jos dacă ieși în club! Ia un shot de tequila și hai să „bailando” împreună!

VIDEO: YouTube

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.