Fii DJ-ul nostru | Descoperă-l pe Bogdan Decuseară, unul dintre concurenții noștri!

Astăzi vi-l prezentăm pe Bogdan Decuseara, unul dintre Djii înscriși în concursul nostru!

În vara asta vrem ca numele tău să fie inclus în line-up-ul de la UNTOLD! Căutăm cel mai bun mix care să dea startul distracției la cel mai tare festival, iar până la încheierea concursului, vă prezentăm câteva dintre mix-urile înscrise! 

Astăzi vi-l prezentăm pe Bogdan Decuseară, unul dintre Djii înscriși  în concursul nostru! Puteți asculta mix-ul său pe Kiss FM, sâmbătă seară, după ora 23:20, dar și în secțiunea destinată campaniei,

Pasiunea mea a început dintr-o joacă mai mult. Voiam să văd cum ar fi dacă aș pune muzică, acum vreo șase ani de zile. Eram un puști de 14 ani, și voiam să văd cum e să fii DJ! De atunci am evoluat și mi-am dat seama că asta îmi place să fac.”, ne-a spus Bogdan.

În prezent, Bogdan lucrează în IT, dar ne-a spus că și-ar dori foarte mult să ajungă să facă doar muzică, pentru că asta este marea sa pasiune!

Bogdan și-ar dori mult să colaboreze cu Modeselektor și Excision, însă are și favoriți din line-up-ul de la Untold, cum ar fi The Prodigy, pe care și noi abia așteptăm să îi ascultăm!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.