Fii DJ-ul nostru | Află mai multe despre Leonard Ber, unul dintre concurenții campaniei!

Astăzi vi-l prezentăm pe Leonard Ber, unul dintre Djii înscriși în concursul nostru!

În vara asta vrem ca numele tău să fie inclus în line-up-ul de la UNTOLD! Căutăm cel mai bun mix care să dea startul distracției la cel mai tare festival, iar până la încheierea concursului, vă prezentăm câteva dintre mix-urile înscrise! 

Astăzi vi-l prezentăm pe Leonard Ber, unul dintre Djii înscriși  în concursul nostru! Puteți asculta mix-ul său pe Kiss FM, sâmbătă seară, după ora 22:45, dar și în secțiunea destinată campaniei.

Am început să mixez de foarte mult timp, cred că din liceu! A durat vreo doi ani ca să intru într-un proiect muzical. La început, nimeni nu-mi oferea nicio șansă, dar până la urmă a apărut cineva care mi-a oferit această posibilitate.

În prezent tot învăț lucruri despre producția muzicală și am mai multe țeluri, așa că sper că în curând o să ajung acolo unde mi-am propus.

Am tot mixat pe la petreceri, chiar fac parte dintr-un proiect muzical, The Mindkickers, și împreună organizăm petreceri private cu circuit închis”, ne-a povestit Leonard.

Se pare că Leonard are și un DJ preferat din line-up-ul de la Untold, mai exact Solomun, pe abia așteptăm să-l ascultăm la festival!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.