Albin Kaczka este DJ-ul câștigător care va mixa la UNTOLD!

Află mai multe despre Albin Kaczka, DJ-ul câștigător care va mixa la UNTOLD, alături de Partydul Kiss FM!

Începem săptămâna cu anunțuri importante! Joi ne dăm întâlnire la UNTOLD, așa că astăzi am ales numele DJ-ului care va urca pe scena festivalului, alături de Partydul Kiss FM! Câștigătorul nostru este Albin Kaczka, un DJ din Cluj Napoca, în vârstă de 29 ani, care va mixa la UNTOLD, pe aceeași scenă pe care vor urca și alte nume mari precum Armin van Buuren, Tiesto și Diplo!

Am început să mixez prin 2014. Am fost la mai multe petreceri și tot timpul mi-a plăcut felul în care se îmbină piesele, mereu m-am simțit mai bine în spatele pupitrului. Într-o zi m-am decis să încerc să mixez și iată că asta fac în continuare! Eu am mixat și anul trecut la Untold, la o scenă mai mică, dar nu visam că o să  ajung la Main Stage”, ne-a povestit Albin.

Câștigătorul nostru are și câțiva DJ preferați pe care i-a urmărit de-a lungul timpului, printre care  Jamie Jones și DJ Optick, pe care abia așteaptă să îi vadă la UNTOLD!

În seturile mele predomină tech house-ul, dar îmi place să îl alternez și cu un groovy house, însă am și alte elemente surpriză!”, ne-a dezvăluit Albin Kaczka, atunci când l-am întrebat cum va suna setul lui de la Untold!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.