Cum ne-am distrat la The Chainsmokers și Diplo, în prima zi de UNTOLD!

Uite cum ne-am distrat în prima zi de Untold!

Iată că Untold a ajuns și la cea de-a patra ediție, pe care cu toții am așteptat-o cu nerăbdare, din diverse motive. Noi? Știam că ne așteaptă un line-up super tare și oameni energici, veniți din toată lumea, care vor aduce culoare

Anul ăsta, Untold a debutat cu artiști veniți în premieră în România, pe care până acum i-am văzut cap de afiș la festivalurile mari din afară, sau rezidenți în Ibiza, sau Las Vegas.

Dar până să vorbim despre headlinerii serii, avem lucruri importante cu care trebuie să ne lăudăm. Colegii noștri de la Partydul Kiss FM au dat startul distracției la UNTOLD, alături de câștigătorul campaniei „Fii DJ-ul nostru”, Albin Kackza, ei fiind primii care au urcat pe Main Stage!

Anul acesta, scena principală vine cu un decor impresionant, care cuprinde doi lupi, în format 3D, care te privesc de sus, de parcă ar fi pregătiți de atac. Dar noi am venit pregătiți pentru muzica bună, și asta am și primit!

Ne-am reîntâlnit cu Mahmut Orhan, și am dansat pe „6 Days”, piesă pe care abia așteptam să o auzim la Untold, ținând cont că ocupă locul 2 în Kiss Top 40!

Apoi i-am văzut și pe cei de la The Asteroids Galaxy Tour, o trupă colorată din Danemarca, pe care am descoperit-o acum câțiva ani, din reclamele de la TV. Am avut ocazia de a sta de vorba cu solista lor, Mette Lindberg, care ne-a povestit că abia aștepta să se întoarcă în România.

Parov Stelar a fost un boom de culoare și de energie pe scena de la UNTOLD, pentru că a venit cu tot band-ul, așa că sunetele de trompetă s-au auzit live, iar noi ne-am bucurat de un show de excepție, pe ritmuri de electro-swing.

The Chainsmokers au fost probabil cei mai așteptați artiști ai serii! Americanii au adus cu ei artificiile și hiturile de care te-ai îndrăgostit la radio: „Closer” și „Something Just Like This”. The Chainsmokers ne-au făcut să ne consumăm aproape toată energia, și vocea... dar ne-am reîncărcat bateriile destul de repede pentru DIPLO! Celebrul DJ american a venit din Ibiza și ne-a cucerit cu un show electrizant. Am dansat pe cele mai tari remixuri de la Major Lazer, Kendrick Lamar și Drake, și ne-am bucurat că am avut ocazia de a-l vedea pe Diplo fluturând steagul României.

Untold nu este doar despre muzică, ci și despre experiențe, așa că dacă ai venit cu gașca la festival, cu siguranță ai avut cu ce să îți ocupi timpul. Dacă ai venit pentru prima dată la acest festival, trebuie să îl transformi în ceva de neuitat. Ia-ți prietenii să jucați „călcatea” sau badminton, mergeți să mâncați ceva bun sau încercați un party cu spumă!

Am uitat de un lucru: vino și în vizită pe la noi, avem studioul în parc, și abia așteptăm să te cunoaștem! Avem pernuțe moi și colorate și Wi-Fi!

Diseară ne întâlnim la Untold cu Jason Derulo, Kygo și Tiesto! See you there!

Foto: Untold

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.