FOTO | Uite cele mai tari lucruri pe care poți să le faci la UNTOLD

Uite care sunt cele mai cool activări care așteaptă la UNTOLD!

Când ți-am spus că Untold nu e doar despre muzică, nu te-am mințit! Untold înseamnă experiențe de neuitat! Dacă ai ajuns pentru prima dată la festival și nu știi ce să faci, ne-am gândit să îți venim în ajutor și să te  îndrumăm către cele mai cool locuri și activări!  


Dacă ai venit cu gașca și vrei să călătorești înapoi în timp, sigur ți-ar plăcea să încerci „Călcatea“. Știi tu, jocul ăla pe care îl jucai în fața blocului cu vecinii, când săreai pe trotuar și încercai să-l „ții sub papuc“ pe cel de lângă tine! Ai grijă ce pantofi sau teneși porți, să nu pleci desculț acasă. Pe lângă asta, te așteaptă curse amuzante cu labe pentru scufundări, popice colorate și șotronul!

Dacă nu ai făcut baie înainte de festival, am găsit un loc cu multă spumă, în care te poți scufunda. E vorba de un tobogan imens, pe care nu ai cum să îl ratezi! 



Dacă vrei să iei o pauză de la dans, te poți relaxa cu un film bun! Nu te trimitem acasă, te trimitem direct la cinema, în aer liber, chiar în mijlocul festivalului! Living The American Dream!

Ți-a fost frică până acum să zbori cu avionul, dar te-ai întrebat mereu oare cum o fi? O să găsești o jumătate de avion, „parcată“ chiar în festival! O să vezi cu ocazia asta cum sunt scaunele de avion și o să te poți bucura de muzică în același timp.

Ai venit la UNTOLD și îți dorești un look aparte? Fă o plimbare prin festival și caută-i pe cei care îți pot împleti părul sau care îți pot face coronițe cu flori. O să te simți ca o zână! 

Dacă ești o fire mai sportivă, te anunțăm că la UNTOLD poți să joci badminton, volei, fotbal și chiar să mergi pe bicicletă cu capul în jos! Hai că te așteaptă cele mai cool chestii la festival!



Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.