VIDEO | Fotbaliștii de la Universitatea Cluj au făcut o vizită la UNTOLD 2018

Iată ce planuri de viitor au cei de la FC Universitatea Cluj!

Anul acesta, UNTOLD, a devenit sponsor oficial al echipei de fotbal FC Universitatea Cluj, băieții fiind prezenți la festival. Ana Moga nu a ratat șansa de a sta de vorbă cu ei, așa că a discutat cu George Florescu și a aflat ce planuri de viitor are echipa. După meciul câștigat cu Metaloglobus, cu scorul 2-0, echipa a venit la festival pentru a se distra!

„A fost o victorie binemeritată și ne-am gândit și la un premiu după victoria asta, să venim în grup la UNTOLD. Ne dorim cu toții să promovăm în Liga I, e un obiectiv foarte îndrăzneț pentru noi. Anul viitor va fi centenarul Universității Cluj și este un motiv în plus pentru care să dăm totul ca să promovăm și să ne trecem numele în istoria acestui club“, ne-a spus George Florescu. 

FC Universitatea Cluj este unul dintre cele mai importante branduri sportive din România, cu suporteri în toată lumea. Echipa are o istorie de peste 99 de ani și este una dintre cele mai frumoase povești din fotbal. FC Universitatea Cluj a adoptat un model organizațional modern, inspirat din succesul cluburilor europene de tradiție, deschizând porțile tuturor celor care doresc să facă parte din fenomenul "U". 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.