INTERVIU | Danny Avila, de la muzica clasică la muzica electronică

Iată ce urmează să facă Danny Avila vara aceasta și care este sportul său preferat!

Danny Avila a revenit în România, însă de data aceasta artistul a venit la UNTOLD! Ne-am întâlnit cu el înainte de super show-ul pe care urma să-l susțină la Main Stage, iar artistul ne-a povestit despre proiectele lui muzicale, ce planuri are pentru vara asta și ce îi place să facă în timpul liber.

Pasiunea lui Danny Avila pentru muzică a început încă de pe vremea când avea doar șase ani! Artistul spaniol obișnuia să cânte la vioară, iar noi l-am întrebat de ce a ales cariera de DJ, în locul muzicii clasice.

Trebuie să recunosc că nu mai știu să cânt la vioară. Cred că era un gen prea încet pentru mine. A fost o tranziție naturală, nu am decis imediat că nu mai vreau să fac muzică clasică“, ne-a spus Danny. 

Cât despre alte colaborări, am aflat că lui Danny Avila i-ar plăcea să fac echipă chiar și cu Enrique Iglesias. Artistului îi place să încerce lucruri noi și să depășească anumite  limite! 

După UNTOLD, Danny Avila are un program încărcat. DJ-ul va merge două săptămâni în China unde va susține 13 concerte. Chiar dacă nu va avea foarte mult timp liber la dispoziție, artistul va încerca cu siguranță să practice și unul dintre sporturile sale preferate, wakeboarding. 

Obișnuiam să practic acest sport de performanță, dar m-am accidentat așa că a trebuit să mă opresc. Nu am mai făcut asta demult, îmi lipsește foarte mult, însă mi-ar plăcea să o mai fac“, a mărturisit Danny Avila.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.