Markus Schulz a lansat piesa „Upon My Shoulders”, alături de Sebu de la Capital Cities

Ascultă acum pe Kiss FM noul single semnat de Markus Schulz feat Sebu - „Upon My Shoulders”!

Markus Schulz lansează  „Upon My Shoulders", în colaborare cu Ilan Kidron și Sebu/ Capital Cities, cel a cărui voce o și auzim pe piesă.

„Upon My Shoulders" este prima piesa a artistului în care combina elementele EDM cu pop și prima colaborare cu Sebu, solistul de la Capital Cities - cunoscuți pentru super Hitul "Safe and Sound".

Mi-am dorit foarte mult să compun o piesă în care să exprim ceea ce trăiesc, văd și simt atunci când sunt pe scenă în fața a zeci de mii de oameni care vin la festivaluri din întreaga lume. Sunt norocos să fiu în fiecare an prezent la cele mai mari festivaluri din lume precum Tomorrowland,  EDC Vegas, Ultra Music festival, Transmission, Dreamstate, Untold Romania. Prin versurile refrenului "Carrying you upon my shoulders, now you can let go" exprim defapt ceea ce văd in the crowd în timpul seturilor mele (oameni reuniți din întreaga lume trăiesc fiecare moment în prezent și lasă grijile în spate, unii pe umerii altora, cântând, flutură steagurile țărilor din care vin, trăiesc fiecare moment la maxim)", a spus Markus Schulz.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.