Zece artiști internaționali au lucrat în studioul mobil DeMoga Music, de la UNTOLD

Untold și DeMoga Music au transformat un autocar într-un studio muzical, parcat în inima festivalului Untold!

Untold și DeMoga Music au transformat un autocar într-un studio muzical, complet echipat și funcțional, parcat în inima festivalului Untold, în zona Artists Village. În cele patru zile de festival, peste 10 artiști internaționali din line-up-ul Untold au lucrat în studioul mobil împreună cu producătorii și compozitorii DeMoga Music.

În studioul mobil s-au compus și produs piese non stop, pe toată perioada festivalului Untold, împreună cu Will Sparks, Justin Jesso, Danny Avila, Tom Novy, Dudu Faruk, Swanky Tunes, Nattali Rize, Manuel Riva, Jack Perry, Steff da Campo și Paul Damixie. Artiștii au fost foarte inspirați și creativi în studioul muzical mobil, cu atât mai mult cu cât aceștia petrec foarte mult timp în turnee și ajung foarte rar să lucreze în studiouri.

Artiștii care au participat la sesiuni în studioul mobil Untold Sessions by DeMoga Music, au lucrat cu producătorii și compozitorii DeMoga Music: Marius Moga, Ciprenko, Loredana Cavasdan, Irina Flow, Alex Parker, Mark Azekko, Florian Rus, Diana Rubinescu, Veo, Angelo Simonica, Zaia Sage și Marius Mirica (Narcotic Sound).

Will Sparks a mărturisit faptul că nu a mai văzut niciodată un studio muzical mobil, complet funcțional, amplasat chiar în incinta unui festival.

Danny Avila a lucrat timp de câteva ore în studioul Untold Sessions by DeMoga Music și a mărturisit de asemenea că proiectul este o premieră și pentru el.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.