INTERVIU | Armin van Buuren - „Mi-ar plăcea să am mai mult timp să descopăr România!”

Iată ce părere are Armin van Buuren despre România!

Armin van Buuren a fost cel care a închis ultima zi de UNTOLD, dar înainte de a urca pe scenă, DJ-ul ne-a făcut o vizită în studio și a stat de vorbă cu Ana Moga. Colega noastră l-a luat la întrebări și așa am aflat care a fost cel mai nebun show pe care DJ-ul l-a susținut până acum.

Cel mai nebun show al meu a fost cel din 2013, de la Tomorrowland, când s-a născut fiul meu. Nu ar fi trebuit să merg la acel concert, chiar îmi anulasem toate show-urile din luna respectivă, pentru că voiam să fiu acasă cu soția mea, care urma să nască. Apoi a venit Tomorrowland, și acolo era singurul show pe care îl aveam confirmat, și fix atunci s-a născut fiul meu. Dar soția mea a născut atât de repede, așa că am fugit imediat la Tomorrowland”, a povestit Armin van Buuren.

Deși călătorește prin întreaga lume, Armin are câteva destinații preferate, unde își petrece timpul cu familia sa.

Îmi place mult Noua Zeelandă, chiar am petrecut de curând câteva zile acolo, alături de familia mea. Și Australia îmi place mult. Dar sunt multe zone pe care vreau să le descopăr, cum ar fi Sudul Argentinei, Brazilia e foarte frumoasă, Canada... în special Vancouver, și zona Kelowa e tare. Am fost surprins când am văzut cât de frumoasă e România. Sunt multe de descoperit aici, mi-aș dori să am mai mult timp pentru România”, a spus Armin van Buuren.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.