Enrique Iglesias continuă să-și sărute fanele, iar Anna Kournikova nu pare să fie deranjată!

Se pare că Enrique Iglesias nu-și poate uita vechile obiceiuri! Artistul latino își sărută în continuare fanele în timpul concertelor.

Se pare că Enrique Iglesias nu-și poate uita vechile obiceiuri! Artistul latino își sărută în continuare fanele în timpul concertelor, iar cel mai recent sărut a fost publicat chiar pe contul său de Instagram!

Momentul a fost surprins în timpul concertului din Durango, Mexic, iar Enrique a vrut să le mulțumească fanilor de acolo, postând clipul pe rețelele de socializare.

Deși Enrique este într-o relație cu Anna Kournikova încă din 2001, fosta tenismenă nu pare să aibă o problemă cu obiceiurile iubitului ei. Până acum, aceasta nu a făcut niciun comentariu public în privința acestor incidente, așa că putem să deducem că gelozia nu își mai are locul în relația lor, după atâția ani.

Deși cei doi nu sunt căsătoriți, Anna Kournikova a declarat în 2008 că acest lucru nu se va întâmpla niciodată, deși Enrique a insistat de mai multe ori în privința mariajului. Aceștia locuiesc împreună, alături de cei doi copii ai lor, Nicholas și Lucy.

Enrique Iglesias a povestit în mai multe interviuri că are momente în care se simte foarte bine pe scenă și atunci sărută câte o fană. Totuși, asta nu s-a întâmplat la fiecare concert, ținând cont că la ultimul show din România, artistul a invitat pe scenă un fan! Cei doi au ciocnit un shot de tequila și au cântat împreună, iar fanele au părut destul de dezamăgite de alegerea lui Enrique.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.