Connect-R a divorțat de Misha. Iată prima declarație a artistului!

Connect-R a dezvăluit pe contul lui de Instagram că a el și Misha au divorțat, dar au rămas în continuare prieteni!

Connect-R a dezvăluit pe contul lui de Instagram că a el și Misha au divorțat, dar au rămas în continuare prieteni, de dragul copilului lor. Se pare că cei doi sunt despărțiți de ceva vreme, însă până acum nu au dorit să facă nicio declarație privind zvonurile din presa de scandal, care au tot vorbit despre divorțul lor.

 „Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an și 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat”, a scris Connect-R pe pagina lui de Instagram. 

Connect-R și Misha s-au căsătorit civil în vara anului 2013, iar în ianuarie 2014, cei doi au devenit părinții unei fetițe, pe nume Maia.

Nimeni nu se aștepta la acest anunț, ținând cont că zilele trecute, Connect-R i-a făcut o declarație soției sale, pe Instagram, mulțumindu-i pentru faptul că îi este mamă fiicei sale.

 

Totuși, Misha ar fi vorbit despre problemele celor doi, mărturisind: „Aş fi ipocrită să spun acum că: «Mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri”, conform spynews.ro.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.