VIDEO | MALUMA a făcut senzație cu primul său show de la VMA 2018!

MALUMA a urcat pentru prima dată pe scena de la VMA, și a făcut senzație cu un show incendiar, interpretând piesa „Felices los 4”!

MALUMA a urcat pentru prima dată pe scena de la VMA, și a făcut senzație cu un show incendiar, interpretând piesa „Felices los 4”, alături de o mulțime de dansatoare.

La jumătatea piesei, artistul a coborât în mulțime și a început să danseze cu Camila Cabello și mama acesteia, în timp ce Jennifer Lopez a fost surprinsă aplaudând și dansând pe ritmurile latino.

MALUMA a fost nominalizat de două ori la VMA 2018, la categoria „Best Latin Video”, pentru „Felices los 4” și „Chantaje”. Din păcate, artistul nu a plecat acasă cu niciun trofeu, pentru că J Balvin a fost marele câștigător al acelei categorii.

Până să urce pe scenă, artistul și-a făcut apariția pe covorul roșu, unde a purtat un costum alb și o pereche de pantofi roșii.

Mă simt super fericit și recunoscător. Mi se pare că e o mare oportunitate pentru mine, pentru cultura latino, de fapt. Simt că-mi reprezint întreaga cultură aici, pentru că este pentru prima dată când o piesă latino se aude în întregime pe scena de la VMA. Sunt foarte fericit și sunt sigur că o să vă placă show-ul meu”, a declarat MALUMA pentru ET, înainte de a urca pe scenă.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.