VIDEO | Jennifer Lopez le-a arătat tuturor ce înseamnă un show adevărat, la VMA 2018!

Urmărește acum show-ul lui Jennifer Lopez de la MTV Video Music Awards 2018!

Jennifer Lopez le-a arătat tuturor ce înseamnă un show adevărat, pe scena de la VMA 2018! Artista a primit anul acesta trofeul MTV Video Vanguard Award, fiind astfel răsplătită pentru întreaga sa carieră de succes. Cu această ocazie, J.Lo a pregătit un show de zece minute, în care a inclus cele mai tari hituri ale sale printre care „Waiting for Tonight”,  „On The Floor” și „Jenny from the Block”.

Artista a schimbat două outfituri în timpul show-ului și l-a avut ca invitat pe Ja Rule, alături de care a cântat „I'm Real"  și „Ain't It Funny".

Jennifer Lopez este prima artistă latino care câștigă un trofeu VMA Vanguard Award, iar noi considerăm că îl merită pe deplin! Ați văzut cât de bine dansează la 49 de ani?

 

Universul este infinit, și asta am reușit să obținem și noi împreună, cu iubire, încredere și înțelegere. Sunt atât de multe lucruri de făcut și de experimentat, și tu ești singurul cu care aș vrea să le încerc, dragule. Tu ești bărbatul meu și te iubesc!”, i-a spus Jennifer Lopez lui Alex Rodriguez, în timpul discursului său.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.