Motivele reale pentru care actorii din „Anatomia lui Grey“ au părăsit serialul

Ați aflat vreodată care au fost motivele reale pentru care actorii au renunțat la personajele lor?

Shonda Rhimes, creatoarea serialului „Anatomia lui Grey”, a eliminat de-a lungul celor 14 sezoane mai multe personaje îndrăgite, iar fanii nu au fost deloc încântați. Mulți dintre faimoșii chirurgi, dar și pacienți ne-au ajuns la inimă și ne-a fost greu să ne obișnuim fără ei. Însă, ați aflat vreodată care au fost motivele reale pentru care actorii au renunțat la personajele lor?

Iată tot ce trebuie să știi despre sezonul al 15-lea din Anatomia lui Grey!

1. Lexie Grey

Se pare că Chyler Leigh, actrița care a jucat rolul lui Lexie Grey, sora vitregă a lui Meredith Grey s-a săturat de imaginea pe care o avea în cadrul serialului, așa că a decis să plece. 

2. Mark Sloan

Se pare că Eric Dane a urmat-o pe Chyler Leigh, iar un an mai târziu a părăsit show-ul. Din acest motiv, Shonda Rhimes a decis să îi omoare pe cei doi în serial. 

Uite care este cea mai bine plătită actriță din Anatomia lui Grey!

3. Preston Burke


Isaiah Washington a părăsit „Anatomia lui Grey“ după numai trei sezoane. Se pare că actorul a avut numeroase certuri cu colegul său de platou, TR Knight, cel care l-a interpretat pe simpaticul George O’Malley.

4. Izzie Stevens
 

În 2008, Katherine Heigl s-a retras din categoria nominalizaților, o decizie ciudată, având în vedere că în urmă cu un an a câștigat un premiu Emmy chiar pentru „Anatomia lui Grey”.

Motivul ei a fost unul interesat, actrița a considerat că rolul ei nu a fost suficient de bun în acea perioadă, încât să primească premiul.

Iată cele mai amuzante momente cu actorii din Grey's Anatomy pe platourile de filmare!

5. Callie Torres

Sara Ramirez a părăsit „Anatomia lui Grey“ pentru un rol în „Madam Secretary“. Sara Ramirez a fost una dintre cele mai iubite actrițe din cadrul show-ului, alături de Jessica Capshaw (Arizona Robbins) și Sarah Drew (April Kepner).

6. Derek Shepherd

Fanii nu au fost deloc încântați atunci când Derek Shepherd a părăsit serialul. Derek a fost lovit de o mașină, asta în timp ce vorbea la telefon, deși cu câteva minute în urmă era stabilit faptul că nu avea semnal. 

Ei bine, zvonurile spun că Patrick Dempsey ar fi fost dat afară de Shonda Rhimes pentru că se purta precum o „divă“ pe platourile de filmare. 

7. George O’Malley

Se pare că TR Knight ar fi plecat din serial pentru că nu era mulțumit de personajul său, însă mai târziu actorul a declarat că Shonda Rhimes nu ar fi fost mulțumită de faptul că actorul avea să recunoască că este homosexual. 

8. Cristina Yang

La fel ca Lexie Grey și Mark Sloan, Sandra Oh nu s-a mai putut mulțumi cu personajul său, Cristina Yang, așa că a decis să se retragă. Actrița are acum un nou proiect, „Killing Eve“, iar potrivit declarațiilor ei acest serial este ceea ce căuta. Deși fanii personajului Cristina Yang cu siguranță nu sunt de acord. În viziunea lor, rolul pe care Sandra Oh l-a avut în „Grey’s Anatomy“ i s-a potrivit ca o mănușă! 

FOTO: IMDB 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.