Prima reacție a Arianei Grande, după moartea fostului ei iubit, Mac Miller

Iată ce fotografie a postat Ariana Grande pe Instagram!

Ariana Grande a postat pe Instagram o poză cu Mac Miller, fără nicio descriere, la doar câteva zile după ce fostul ei iubit a fost găsit decedat în locuința sa. Momentan nu se știe cauza morții artistului, însă se crede că acesta ar fi murit din cauza unei supradoze.

Deși inițial nu a avut nicio reacție după ce a aflat că fostul ei iubit a murit, Ariana Grande a postat în cele din urmă o fotografie alb-negru cu Mac Miller.

Se pare că unii dintre fanii artistei nu au fost mișcați de tributul pe care aceasta i l-a adus cântărețului, deoarece fanii au început să o atace și să spună că ea ar fi de vină pentru decesul lui Mac Miller. Ulterior, Ariana a fost copleșită de comentariile răutăcioase, așa că a decis să-și dezactiveze comentariile de la fotografie.

Ariana Grande și Mac Miller s-au despărțit după doi ani de relație, în primăvară. Cei doi au decis de comun acord să se despartă din cauza programului foarte încărcat pe care amândoi îl aveau. 

Ariana Grande și Mac Miller au început să se întâlnească în anul 2016, însă cei doi erau prieteni încă din anul 2012. În 2013, artista a lansat melodia „The Way” în colaborare cu Mac, iar de acolo a început totul.



FOTO: Instagram

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.