Ce s-a întâmplat cu actrița care a interpretat-o pe Sookie în „True Blood”

O mai țineți minte pe Anna Paquin, actrița care a interpretat-o pe Sookie în „True Blood”?

O mai țineți minte pe Anna Paquin, actrița care a interpretat-o pe Sookie în „True Blood”? Au trecut patru ani de la încheierea serialului cu vampiri, iar de atunci i-am tot urmărit pe protagoniști, în alte producții. Cel mai norocos a fost cu siguranță Alexander Skarsgard, care a jucat în Big Little Lies și „Legenda lui Tarzan”, însă colega lui, Anna Paquin,  nu s-a mai bucurat de același succes.

E greu să te întorci pe micile ecrane!

După True Blood,  Paquin a încercat să întoarcă pe micile ecrane, jucând în mini-seriile „Roots” și „Electric Dreams”, dar și în serialul canadian „Bellevue”, care a fost anulat în cele din urmă de CBC. Între timp, Paquin a obținut un rol în „Alias Grace”, care nu se va bucura și de un al doilea sezon. Se pare că orice ar face, Anna Paquin nu reușește să ajungă din nou pe val, ca pe vremea True Blood.

I s-au tăiat scenele din „X-Men”...

Pe lângă True Blood, Paquin a reușit să dea lovitura și cu rolul lui Rogue, din seria X-Men. Deși a făcut parte din distribuția originală, aceasta nu a fost băgată prea mult în seamă în filmul„ X-Men: Days of Future Past”, din 2014. Se pare că scenele lui Paquin au fost șterse din film și adăugate ulterior, doar pentru versiunea de DVD. Totuși, actrița a declarat că s-a bucurat să filmeze din nou cu foștii ei colegi, și că nu a deranjat-o atât de mult că scenele sale au fost șterse din filmul care a înregistrat 750 de milioane de dolari, în box office.

O mamă dedicată!

Un alt motiv pentru care nu am mai auzit de Anna Paquin se datorează faptului că actrița este acum mămică. Aceasta are doi copii, Charlie și Poppy, împreună cu soțul ei, Stephen Moyer, cel care i-a fost partener și în True Blood. De când a devenit mamă, actrița a încercat să-și țină viața de familie cât mai departe de ochii curioșilor și să-și protejeze copiii de paparazzi.

Nu veți găsi fotografii cu copiii mei. Este o decizie pe care am luat-o împreună. Copiii mei nu vor fi exploatați.”, a declarat Anna Paquin pentru Today.

Anna și Stephen fac echipă din nou

Sookie și Bill au format unul dintre cele mai pasionale cupluri de pe micile ecrane, însă Anna Paquin și Stephen Moyer formează un cuplu și în realitate. Pe lângă frumoasa poveste de dragoste care îi leagă pe cei doi, actorii s-au gândit să-și unească forțele într-un nou proiect, așa că și-au deschis propria companie – CASM Films. Cel mai recent film regizat de Moyer este „The Parting Glass”, care a fost co-produs de Anna Paquin.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.