Meghan Markle, dezvăluiri uimitoare despre rochia sa de mireasă

Iată ce secrete ascunde rochia de mireasă a lui Meghan Markle!

Documentarul „Queen of the World”, produs de HBO, surprinde detalii fascinante despre familia regală, pe care sigur nu le știai. În primul trailer, o vedem pe Meghan Markle care ne prezintă câteva secrete despre rochia ei de mireasă, inclusiv surpriza pe care a pregătit-o pentru Prințul Harry. În general, la americani și britanici, tradiția spune că o mireasă trebuie să poarte ceva albastru, ceva împrumutat, ceva vechi și ceva nou în ziua nunții, așa că Meghan a respectat obiceiul!

În ziua nunții, Meghan Markle a purtat un voal de la Givenchy, de aproape 5 metri, cu o broderie superbă care avea flori din toate țările care fac parte din Commonwealth.

A fost foarte important pentru mine, mai ales acum că fac parte din familia regală, să am pe el toate cele 53 de țări din Commonwealth. Am știut că va fi o surpriză drăguță și pentru soțul meu, care nu a știut. A fost foarte fericit că am luat această decizie pentru prima noastră zi împreună”, a spus Meghan.

Pe lângă asta, și rochia lui Meghan a avut ceva special!

Undeva aici este o bucată de material, vedeți? Vedeți bucata albastră de material prinsă pe interior? E ceea ce am purtat albastru. Este o bucată de material din rochia pe care am purtat-o la prima întâlnire cu Harry”, a spus Meghan zâmbind larg.

Totodată, ducesa de Sussex a mai spus că a primit „ceva împrumutat” de la Regina Elisabeta a II-a. Aceasta i-a împrumutat tiara cu diamante a Reginei Maria, făcută în 1932.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.