Nina Dobrev și Paul Wesley s-au reîntâlnit la un an de finalul serialului The Vampire Diaries. Ce mai pregătesc aceștia!

Iată ce mai fac Nina Dobrev și Paul Wesley, starurile din „The Vampire Diaries”!

Chiar dacă The Vampire Diaries s-a încheiat, Nina Dobrev și Paul Wesley încă țin legătura și au rămas buni prieteni. Poate că Ian Somerhalder s-a îndepărtat de vechiul grup, de când a devenit tătic, dar asta nu se aplică și în cazul celorlalți actori.

Recent, Paul Wesley i-a făcut o surpriză Ninei Dobrev, și a apărut la o ședință foto, unde aceasta se afla alături de colegii săi din serialul Fam.

Nina Dobrev nu se aștepta să-l revadă pe Paul, iar reacția ei a fost absolut adorabilă. Aceasta a exclamat, plină de uimire, și a alergat instant în brațele fostului său coleg.

În curând o vom putea urmări pe Nina Dobrev în serialul „Fam”, produs de CBS, care va debuta în 2019. Până atunci, o puteți vedea pe actriță în filmul „Dog Days”, o comedie romantică, în care joacă alături de Vanessa Hudgens

Cât despre Paul Wesley, acesta nu a mai jucat în niciun film din 2016, însă de pe 31 octombrie, îl vom putea urmări în serialul „Tell Me A Story”. Abia așteptăm!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.