Ce ar trebui să știe Prințul Harry și Meghan Markle despre Sussex. Locul va atrage o mulțime de turiști!

Iată ce poți să vizitezi în Sussex, dacă ajungi vreodată în această regiune din Sud-Estul Angliei!

Chiar dacă Prințul Harry și Meghan Markle vor locui în continuare în Londra, în perimetrul Palatului Kensington, aceștia vor avea o reședință și în Sussex. La urma urmei, cei doi au fost numiți duci de Sussex, așa cum Prințul William și Kate Middleton au devenit duci de Cambridge.

În curând, regiunea Sussex va deveni cu siguranță o nouă destinație de vacanță pentru cei care vor vizita Marea Britanie, ținând cont că săptămâna viitoare vor ajunge acolo și Prințul Harry cu Meghan Markle.

Regiunea este situată pe malul Canalului Mânecii în sud, și are o populație de 1,6 milioane de locuitori. Însă asta nu e tot! Sunt și alte lucruri pe care ar trebui să le știi despre Sussex:

1. Plajele din Sussex

Sussex cuprinde o mare porțiune din coasta de Sud a Angliei și o parte din plajele din Marea Britanie. Cel mai mare oraș din regiune este Brighton, recunoscut pentru construcțiile pe piloni, deasupra apei.

2. Clădirile istorice

Dacă ajungi în Sussex, trebuie neapărat să vizitezi o parte din castelele construite acolo de-a lungul timpului. Cel mai tare este cu siguranță castelul Bodiam, construit în secolul al XIV-lea! Acesta are turnuri și șanturi cu apă în jurul său, iar timp de sute de ani a fost nelocuit.

Pe  Meghan și Prințul Harry i-am vedea mai degrabă la castelul Arundel, construit în secolul al XI-lea. În trecut, castelul a fost vizitat și de Regina Victoria și de soțul ei, Prințul Albert, în 1846.

3. Satele din Sussex

Dacă nu te pasionează castelele medievale, poți oricând să explorezi satele din Sussex. Rye, Alfriston, Midhurst și Lewes sunt cele mai frumoase opțiuni, pentru câteva zile de petrecut la țară.

4. Peisajele

În Sussex, trebuie neapărat să vizitezi stâncile de cretă, de pe coasta de Sud. The Seven Sisters sunt incluse pe lista Parcului Național South Downs, care include și câmpurile cu maci, care înfloresc în perioada iunie-august a fiecărui an.

Foto: Harper's Bazaar

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.