FOTO | De la Hannah Montana, la artista de succes de astăzi. Cum s-a schimbat Miley Cyrus de-a lungul timpului!

Miley Cyrus a trecut printr-o mulțime de schimbări!

Miley Cyrus a devenit rapid una dintre cele mai controversate vedete din industria muzicală, din cauza comportamentului său scandalos care i-a șocat până și pe cei mai înfocați admiratori ai cântăreței. Însă, înainte de toate astea, cântăreața era cunoscută drept Hannah Montana, personajul pe care l-a interpretat în adolescență în cadrul serialului cu același nume de pe Disney.

Artista nu a fost întotdeauna atât de îndrăzneață și provocatoare. Încă din copilărie, Miley Cyrus a fost o prezență feminină și delicată, care impresiona de fiecare dată prin aparițiile elegante, potrivite vârstei sale.

Prima apariție a lui Miley Cyrus pe covorul roșu a fost la o conferință de presă pentru Disney Channel, în 2006.



Ea a câștigat primul premiu Teen Choice în 2007, unde a purtat o rochie din paiete. Artista a dus acasă trofeul pentru „Best TV actress” și „Best Summer Music Star”.



Miley și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Premiile Oscar, în 2008 unde a îmbrăcat o rochie roșie.



Cântăreața a ajuns și pe lista celor mai bine îmbrăcate celebrități la gala celei de-a 81-a ediție a Premiilor Oscar.



La vârsta de 18 ani, Miley Cyrus era o mare fană a designerului Herve Leger, motiv pentru care a ales să poarte o rochie semnată de acesta la premiile Grammy.



În 2010, Miley a apărut pe covorul roșu alături de iubitul ei, Liam Hemsorth, într-o rochie Jenny Packman, care mai târziu avea să fie unul dintre cele mai celebre look-uri ale ei.



În 2012, Miley a devenit o adevărată muză pentru domnișoare, purtând cea mai reușită coafură bob.



Ușor, ușor stilul lui Miley a început să se schimbe, artista afișând un look total schimbat în timpul concertului ei din 2012 la „VH1 Divas”.



Deja în 2013, artista era pe primele pagini ale tuturor ziarelor de scandal, din cauza stilului ei neobișnuit și a comportamentului extrem de ciudat.



Odată cu lansarea noului ei album, Miley a început să revină la stilul „cuminte” care a consacrat-o. Și-a lăsat părul să crească și a început să poarte haine mult mai feminine.



FOTO: Business Insider

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.