Povestea Fast & Furious continuă cu Hobbs și Shaw. Iată primele imagini de la filmări!

Dwayne Johnson și Jason Statham continuă povestea Fast & Furious!

Dwayne Johnson și Jason Statham continuă povestea Fast & Furious! Cei doi actori vor reveni pe marile ecrane în spin-off-ul „Hobbs & Shaw”, despre care nu se cunosc foarte multe detalii momentan. Povestea îi va avea în centrul acțiunii pe agentul Luke Hobbs și Deckard Shaw și probabil că vom revedea și alte personaje din vechile filme „Fast & Furious”.

Filmările au început de o săptămână, iar Dwayne Johnson nu a mai avut răbdare și s-a lăudat deja pe rețelele de socializare, postând o fotografie cu Jason Statham.

Pe lângă postarea lui The Rock, pe internet au mai apărut și alte imagini de la filmări, în care actorii apar alături de regizorul David Leitch. Distribuției i se va alătura și celebrul Idris Elba, care va avea un rol negativ, dar și Vanessa Kirby, care va fi sora lui Deckard Shaw.

Filmul „Hobbs & Shaw” va fi lansat pe 2 august 2019, în timp ce „Fast & Furious 9” va avea premiera pe 10 aprilie 2020. Se pare că ultimul film din franciză, mai exact „Fast & Furious 10” va avea premiera pe 2 aprilie 2021.

Deocamdată nu știm dacă în celelalte două filme îi vom vedea pe Vin Diesel și Dwayne Johnson, ținând cont că aceștia s-au tot certat în ultimii doi ani.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.