Povestea trupei RBD se întoarce pe micile ecrane. Ce nu știai despre fenomenul mexican!

La zece ani de la destrămarea trupei RBD a venit timpul să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat cu celebrul grup latino!

S-au împlinit 14 ani de la premiera telenovelei Rebelde, care ne-a făcut să visăm cu ochii deschiși toată adolescența. Cu ocazia acestei aniversări, producătorul telenovelei, Pedro Damian, a lansat în premieră un trailer al unui documentar RBD, în care surprinde momente din turneele trupei, din backstage și testimoniale cu fanii formației.

Materialul de patru minute cuprinde imagini inedite cu trupa RBD, fiind exploatate peste 200 de ore de filmări cu grupul mexican, care a devenit un fenomen mondial în câțiva ani.

Ăsta este finalul, este ultima zi în care mai există trupa RBD. Oamenii nu știu ce se întâmplă, niciodată nu vor ști și singurul lucru care va rămâne în istorie este acest video”, a spus Christopher Uckermann în trailer.

Chiar dacă a trecut un deceniu de când ne-am luat rămas bun de la trupa RBD, grupul are în continuare peste 200 de fancluburi active în diferite țări. RBD a fost cea mai de succes trupă latino din toate timpurile cu peste 50 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, 89 de premii și 103 nominalizări!

Deocamdată nu se cunoaște o dată de lansare oficială a întregului documentar, așa că va trebui să mai așteptăm până ne vom bucura de tot materialul! 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.