Enrique Iglesias, declarații surprinzătoare despre viața de cuplu și despre retragerea din industria muzicală!

Iată ce a declarat Enrique Iglesias despre cariera sa și despre viața sa sexuală!

Enrique Iglesias este un tip norocos! Când nu se sărută cu fanele pe scenă, acesta se laudă că are parte de o viață sexuală destul de activă acasă. Celebrul artist latino a făcut o serie de declarații incitante pentru tabloidul The Sun, povestind despre relația pe care o are cu Anna Kournikova.

Am parte de mai mult sex ca oricând!”, a spus artistul.

Cântărețul a povestit că o iubește și mai mult pe Anna, mai ales de când o vede alături de gemenii lor. Cei doi formează un cuplu din 2001, iar de atunci au fost destul de discreți privind relația lor. Totuși, Enrique a declarat că între cei doi nu este totul roz mereu.

Ca orice cuplu avem și noi probleme, nu e nimic perfect. Dar totuși mie îmi place. Mi se pare incredibil când mă uit la Anna și văd că e o mamă minunată. E foarte tare să te uiți la o mămică, să o urmărești, să vezi când intră instinctul matern în joc”, a povestit Enrique Iglesias.

Chiar dacă Enrique Iglesias a debutat în 1995 și de atunci a reușit să se mențină în topurile muzicale tot timpul, artistul a luat în calcul și o posibilă retragere din industria muzicală.

Aș minți dacă aș spune că nu mi-a trecut prin minte asta... probabil că se va și întâmpla la un moment dat în viitorul apropiat. Când aveam 19 ani și călătoream prin întreaga lume cu primul meu album mă gândeam să renunț. Am nevoie de o pauză. M-am tot gândit la asta în ultimii ani. Dar recent m-am gândit din ce în ce mai mult la asta. Pur și simplu vreau să mai lansez niște albume și atât. Apoi nu mai vreau să fac nimic, vreau doar să fiu tătic”, a declarat Enrique Iglesias.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.