Ariana Grande are nevoie de o pauză în carieră. Iată cum s-a comportat cu o fană!

Ariana Grande se gândește să ia o pauză în carieră, după toate evenimentele nefericite prin care a trecut în ultimii doi ani

Ariana Grande se gândește să ia o pauză în carieră, după toate evenimentele nefericite prin care a trecut în ultimii doi ani. Se pare că moartea fostului său iubit, Mac Miller, a afectat-o pe artistă mai mult de când am fi crezut.

Artista a recunoscut că trece printr-o perioadă dificilă, chiar pe Instagram, răspunzând printr-un comentariu unei fane care a criticat-o.

Se pare că totul a pornit de la un clip pe care artista l-a postat pe YouTube, în ideea de a le face o farsă fanilor săi. Aceasta a postat un video cu porcușorul său, dându-le tuturor de înțeles că acesta este videoclipul oficial pentru noul său single „Breathin”. Din păcate, gluma nu a fost înțeleasă de toată lumea, iar o fană a criticat-o pe artistă spunând că este leneșă în această perioadă.

Leneșă sau nu, se pare că Ariana Grande a observat comentariul și i-a răspuns fanei sale:

Această perioadă este foarte frumoasă pentru mine. Am trecut prin iad și am dat tot ce e mai bun din mine ca să rezist. Am crezut că acest videoclip vă va face să râdeți, în timp ce îl veți aștepta pe cel adevărat, pentru că am luat o pauză ca să am grijă de mine un timp. Îmi pare rău”, a spus Ariana Grande.

În cele din urmă, Ariana Grande a decis să o blocheze pe fana care a criticat-o, pentru a evita o întreaga dispută în mediul online.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.