VIDEO | Cum arătau Kate Middleton și Prințul William la festivitatea de absolvire a facultății

Înainte de a deveni duce și ducesă de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William au fost și ei studenți!

Înainte de a fi duce și ducesă de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton au fost și ei studenți. Un clip apărut pe rețelele sociale îi arată pe Kate și William la festivitatea de absolvire a Universității St. Andrews, în 2005, dar și pe câțiva dintre membrii familiei regale care îi privesc cu mândrie.

În clipul video, ducesa este strigată „Catherine Middleton” pentru a-și primi roba și toca. Apoi, Prințul William este strigat și el, dar cu numele de „William Wales”, acesta a luat numele de Wales pentru școală pentru că titulul regal al tatălui său este Prinț de Wales. Copiii lui William au luat numele de Cambridge, deoarece titulatura tatălui lor este Duce de Cambridge.

La festivitate au fost prezenți tatăl lui William, Prințul Charles și mama sa vitregă, Camilla, Ducesă de Cornwall. Nu puteau să lipsească de la marele eveniment regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, care radiau de fericire.

Potrivit The Telegraph, cuplul nu a fost văzut împreună la absolvire. Ceremonia a fost una mică, în comparație cu ceremoniile din America. Festivitatea a găzduit 260 de absolvenți și aproape 800 de invitați.

După festivitatea de absolvire cei doi au făcut o poză împreună, fotografie care a devenit una dintre cele mai celebre imagini cu cei doi. Se spune că William și Kate s-au întâlnit pentru prima dată la St. Andrew. Într-un interviu din 2010, ducesa de Cambridge a povestit cum a fost prima ei întâlnire cu William: „mă înroșisem și eram foarte timidă”.

Iată cum a fost prima întâlnire dintre Kate Middleton și Prințul Harry!



FOTO&VIDEO: Harper's Bazaar, Instagram

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.