Tu știai câte tatuaje are Miley Cyrus? Iată lista aproape completă!

Oare Miley are și alte tatuaje de care nu știm?

Nu mai e un secret că Miley Cyrus are o pasiune pentru tatuaje, ținând cont că brațele artistei sunt pline de desene și simboluri. Haideți să vedem ce povești se ascund în spatele tatuajelor sale!

1. „Just Breathe!



Într-un interviu pentru Harper's Bazaar, Miley Cyrus declara că și-a făcut tatuajul la 17 ani, un tribut adus bunicilor ei. „L-am tatuat sub inima mea pentru că acolo vreau să-i țin mereu”, a spus Miley.

2. „Love”



Miley și-a tatuaj cuvântul „Love” pe urechea dreaptă, în 2010 pentru „a bloca prostiile pe care toată lumea ți le spune”. Artista a explicat pentru Access Hollywood că ar trebui să auzim numai lucrurile spuse de persoanele care ne iubesc.

3. Amalgam de tatuaje



Pe mâna ei dreaptă, Miley are cel puțin șapte tatuaje: o inimă, un ochi malefic, un cap de extraterestru, o felie de pepene, semnul păcii, o cruce și cuvântul „BAD” într-o nuanță de roșu, un tribut adus lui Michael Jackson. Tatăl, mama, bunica, sora și fratele lui Miley au și ei câte o inimă tatuată pe mână.

4. Dreamcatcher



În 2011, o prietena de-a lui Miley spunea că dreamcather-ul pe care artista îl are tatuat reprezintă „prinzătorul de vise” pe care aceasta îl are deasupra patului. Acesta are patru pene, care îi reprezintă pe cei patru frați și surori ai ei.

5. Tribut pentru Floyd și o femeie dezbrăcată



Lângă tatuajul cu „Just Breathe”, Miley și prietenii ei apropiați și-au făcut câte un tatuaj în 2014 pentru a-i aduce unui tribut câțelului ei, Floyd.  Sub desenul cu Floyd, Miley mai are un tatuaj cu o femeie dezbrăcată care ține un bebeluș.

6. Ancoră



În 2011, Miley și-a făcut acest tatuaj ca un simbol al siguranței. Potrivit presei din străinătate, Fabio Satori i-a făcut artistei tatuajul în timp ce se afla în turneul ei din Brazilia. 

7. Smiley Face



Tatuajul a fost făcut de cel mai bun prieten al artistei, Cheyne Thomas. În 2014 cei doi și-au făcut tatuaje cu smiley face pe glezne.

8. Craniul



Miley și Liam Hemsworth au câteva tatuaje la fel, iar craniul este unul dintre ele.

9. Citatul lui Theodore Roosevelt



În 2012, Miley și-a tatuat unul dintre citatele fostului președinte american, Theodore Roosevelt. „Așadar, locul său nu va fi niciodată alături de sufletele reci și timide, care nu cunosc victoria și nici înfrângerea”

10. Luna, câinele și peștele



Mâna stângă a lui Miley are câteva tatuaje mici: o lună și un tribut către peștele ei Pablow și Emu, câinele artistei.

11. „Om”, „Love Never Dies”, „Wükong” și o pisică



Alături de celelalte tatuaje pe care le are pe mâna stângă, Miley are și simbolul „Om”, o referință sacră Hindu. Cuvântul „Wükong” aduce un tribut fratelui ei mai mic, Braison. Pe braț, Miley are și cuvintele „Love Never Dies” și un cap de pisică în apropiere de cot.

12. „KATZ” și o inimă



Lui Miley îi plac tatuajele tribut, iar „KATZ” este pentru prietena ei bună Katy Weaver.

13. Avocado



Miley e fana tatuajelor mici, așa că a mai adăugat unul la „colecția” sa, un avocado. Artista iubește fructul așa că și l-a tatuat pe mână, în 2015.

14. Vegemite



Tatuajul este un tribut pentru logodnicul ei, Liam, deoarece actorul iubește gustarea de origine australiană.

15. Un tribut pentru bunica ei și o gheară



Mâna dreaptă a artistei este semnată de Kat Von D. Pe brațul drept, artista are o gheară și un portret al bunicii ei, „Mammie”.

16. Anatomia unei inimi, cifre romane și „I'm in your corner”



Pe interiorul brațului stâng, Miley are tatuate câteva cifre romane și anatomia unei inimi de Leonardo da Vinci. Pe interiorul brațului drept, cântăreața are un tatuaj care îi aduce un tribut tatălui ei, Billy Ray și artistului Johnny Cash.

În 2017, Miley dezvăluia pentru Billboard că tatuajul „I'm in your corner” este de fapt un autograf dat de Johnny Cash pentru ea.

17. Săgeți încrucișate



Artista are o pereche de săgeți încrucișate pe cotul drept. Tatuajul a fost realizat de Kat Von D și reprezintă simbolul nativ american al prieteniei.

FOTO: Seventeen

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.