Ce fel de iubit este Maluma și ce părere are despre căsătorie!

Află acum ce fel de iubit este Maluma și ce părere are despre căsătorie, faimosul columbian!

Toată lumea știe că Maluma are o relație cu Natalia Barulich, modelul care a apărut în videoclipul său „Felices Los 4”, însă fanele se întreabă în continuare oare ce fel de iubit este artistul columbian. Se pare că Maluma și-a făcut curaj și a răspuns acestei întrebări pentru publicația Hola.

Sunt foarte romantic și atent. Îmi place să o fac pe iubita mea să se simtă bine. Asta e cel mai important lucru. Îmi place să o protejez, să am grijă de ea, nu sunt nici un tip gelos. Vreau ca ea să se bucure de libertate, să-și trăiască viața, să facă ce îi place. Știu că ea se află acum într-un punct important al carierei sale, așa că ne susținem reciproc”, a povestit Maluma.

Să înțelegem din această declarație că și Maluma își dorește libertate? Oare relația celor doi nu este una chiar atât de serioasă?

În același interviu, Maluma a vorbit și despre căsătorie, un pas destul de important în viața unui bărbat atât de dorit!

Mă îngrijorez pentru că de fiecare dată când văd că încă un cuplu s-a căsătorit, la scurt timp cei doi se despart. Nu înțeleg de ce. Prefer să iubesc fără nicio condiție. Mi-ar plăcea să mă căsătoresc, dar prefer o iubire adevărată, decât una care să depindă de un inel. Bine, visez și eu să mă căsătoresc, să locuiesc la o moșie, să am cai, să-mi cresc copiii... dar acum nu este momentul potrivit. Trebuie să trec prin mai multe etape și să fiu pregătit să-i ofer copilului meu toată dragostea”, susține Maluma.

Maluma a povestit în interviu și despre iubita lui, Natalia Barulich, despre care a avut numai cuvinte de laudă. 

Natalia este o persoană specială pentru mine. O iubesc mult! A apărut în viața mea la momentul potrivit. E pentru prima dată când oamenii știu ceva despe viața mea privată și despre relațiile mele – sunt fericit că oamenii au șansa de a vedea și cealaltă față a lui Juan Luis. E important ca oamenii să știe că mă îndrăgostesc, sufăr, plâng, la fel ca oricine altcineva. Natalia înseamnă mult pentru mine. Am întâlnit-o când filmam pentru Felices los 4. A fost dragoste la prima vedere. Ea și-a văzut mai departe de carieră, așa și eu, iar la scurt timp ne-am reîntâlnit și am început să ieșim împreună”, a spus Maluma.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.