MORANDI cucerește peste 20 de țări cu cel mai recent single, „Kalinka”

Piesa "Kalinka" este un hit internațional regăsit în top-urile și în playlisturile de radio și televiziuni muzicale din peste 20 de tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud.

Cu sute de mii de streaming-uri pe platformele digitale și peste 20.000.000 de vizualizări pe YouTube, piesa "Kalinka" este deja un hit internațional regăsit în top-urile și în playlisturile de radio și televiziuni muzicale din peste 20 de tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud.

Romania, Turcia, Rusia, Maroc, Croatia, Germania, Ungaria, Israel, Polonia, Grecia, Bulgaria, Belarus, Ucraina, Kazakhstan, Belarus, Austria, Cipru, Ecuador, Estonia, Moldova, Sri Lanka și Emiratele Arabe Unite sunt țările în care piesa “Kalinka” este una dintre cele mai căutate melodii, datorită play-urilor de pe platformele digitale, radio, din magazine,
cluburi, cafenele etc.

Numărul total al căutărilor, care au adus piesa pe primele locuri pe Shazam, este de 300.000, iar cifrele impresionante continuă și în topurile Apple Music, iTunes, Spotify.

Marius Moga si Randi le-au multumit fanilor din toată lumea printr-un video postat pe pagina oficială de Instagram Morandi. Cei doi artiști lucrează acum la următoarele single-uri Morandi si pregătesc lansarea unui nou album.

„Kalinka” este produsă de Randi, Marius Moga și Theea Miculescu, în studiourile Famous Production și DeMoga Music. Refrenul reprezintă o bucată din celebra piesă “Kalinka”, compusă în 1860 de scriitorul și compozitorul rus Ivan Larionov.

Morandi se numără printre primele proiecte muzicale românești care au cucerit piața internațională. În 2004 se lansa primul single, “Love Me”. La acel moment, fanii romani ai piesei credeau că Morandi este o trupă străină. Au urmat mai multe single-uri și trei albume de succes care au cucerit radiourile și cluburile din peste 16 țări, sute de concerte, nenumărate premii nationale si internaționale și turnee de promovare.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.