Shakira este acuzată de evaziune fiscală. Ce sumă datorează artista statului spaniol!

Shakira vs. autoritățile!

Shakira este acuzată de evaziune fiscală, iar procurorii spanioli au depus plângere împotriva sa, acuzând-o că nu și-a plătit obligațiile către stat. Artista datorează statului spaniol 14,5 milioane de euro.

Ea a fost acuzată că nu a plătit impozite pentru veniturile obţinute din perioada 2012-2014, ea declarând că a locuit în Bahamas în acea perioadă, când de fapt se afla în Catalonia, Spania.



Reprezentanţii Shakirei au declarat că artista nu a locuit în Spania până în 2015 şi şi-a plătit toate obligațiile către autorităţile spaniole. Aceasta a locuit în Bahamas până în 2015, când s-a mutat cu soțul ei, fotbalistul Gerard Piqué.

Avocaţii Shakirei au insistat asupra faptului că cea mai mare parte a veniturilor vedetei provin din concerte internaţionale din 2014 şi că aceasta nu a locuit efectiv în Spania mai mult de 6 luni în acel an, condiţie necesară pentru a fi considerată rezident fiscal în Spania.

Shakira formează un cuplu cu fotbalistul Gerard Piqué din 2011, are împreună cu acesta doi copii şi şi-a transferat rezidenţa fiscală în Spania în 2015.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.