Primele imagini din filmul „Aladdin”. Iată cum arată Jasmine și duhul din lampă!

Producătorii filmului „Aladdin” au făcut publice primele imagini din noua producție Disney, în noul număr al revistei Entertainment Weekly

Așteptarea a luat sfârșit! Producătorii filmului „Aladdin” au făcut publice primele imagini din noua producție Disney, în noul număr al revistei Entertainment Weekly. Pe copertă îi vedem pe Mena Massoud și Naomi Scott, în rolurile lui Aladdin și Jasmine, dar și pe Will Smit, îmbrăcat în costumul duhului norocos.

Totuși, fanii celebrei povești nu au fost prea încântați, deoarece costumul lui Aladdin nu seamănă deloc cu cel purtat de personajul din primul film. Nici Will Smith nu a fost trecut cu vederea. Se pare că oamenii se așteptau ca duhul să fie albastru, exact ca în desenele animate, însă în această versiune, duhul este mult mai... modern. Will Smith poartă o jachetă colorată, accesorizată cu multe brățări aurii. Să mai spunem ceva despre coada lui? Ne duce cu gândul la look-ul Madonnei din anii '90.

În ciuda criticilor, Will Smith a postat de asemenea posterul pe contul său de Instagram, unde a dezvăluit că personajul său va fi albastru în film. „Aici este doar versiunea umană a duhului/deghizarea. Personajul meu va fi prelucrat digital în restul filmului”.

Foto: Entertainment Weekly

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.