Colaborarea începutului de an! Alina Eremia și NOSFE lansează videoclipul piesei „Filme cu noi”

Anul începe în forță pentru Alina Eremia, cu super-piesa „Filme cu Noi", lansată în colaborare cu Nosfe.

Anul începe în forță pentru Alina Eremia, cu super-piesa „Filme cu Noi", lansată în colaborare cu Nosfe. Cu un sound fresh și atipic pentru industria muzicala din România, cei doi aduc ritmurile de moombahton în difuzoarele boxelor.

Single-ul ”Filme cu noi” vorbește despre o relație care nu s-a consumat pe deplin. El este încă dependent de ea și o căută în fiecare fată pe care o întâlnește, iar ea vrea să se desprindă dintr-o poveste toxică. Îmi place să ies din zona mea de confort și să aduc și alt flavour în muzica mea!", a declarat Alina. 


 
Cu un vibe extrem de senzual și cu ritmuri care ne duc mai aproape de vară, "Filme cu Noi" te va face să dansezi în club sau la petreceri. Coregrafia din clip îmbină o serie de stiluri de dans care completează perfect mesajul piesei. „De când așteptam să iasă clipul asta! Era nevoie de un vibe atat de sexy în România! Vă pupă unchiu!" a declarat Nosfe.
 
Piesa a fost compusa la SEEK MUSIC, de către Alina împreună cu Nosfe, Killa Fonic și Liviu Teodorescu; Lu-K Beats fiind cel care semnează producția piesei. 

Piesa vine cu multa atitudine! Eu și Nosfe suntem la a doua colaborare și mă bucur că și-a pus amprenta. Clipul este regizat de San, are super energie și evident că dansul nu putea să lipsească", a încheiat artista. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.