Bella Santiago lansează „Army of Love”, piesa înscrisă în cursa Selecției Naționale Eurovision 2019

Ascultă pe Kiss FM noua piesă a Bellei Santiago

După ce a câștigat marele premiu X Factor la finalul anului 2018, Bella Santiago lansează „Army of Love", single care a intrat în competiția Eurovision 2019. Bella a primit unul dintre cele două wildcard-uri și se alatură celor 23 de participanți ale căror piese au fost selectate în semifinalele Eurovision Romania 2019.

Compusă de Alex Luft și Bella Santiago, „Army of Love" este o piesă care transmite energie și putere, printr-o notă de originalitate dată de versurile în limba engleză și tagalog, melodicitate și rap.

„Sunt foarte fericită și entuziasmată că merg mai departe! Este un vis împlinit și imi dau seama cât de grea este această competiție dat fiind talentul participanților. Sunt foarte emoționată și mă bucur că juriul a ales ca piesa mea să mearga mai departe și pot în sfârșit să vă dezvalui «Army of Love»", a declarat Bella Santiago.

În vârstă de 28 de ani, Resciebelle Santiago s-a mutat în România în 2016. Bella s-a făcut remarcată în cadrul show-ului „Românii au talent" prin interpretările exceptionale ale unor piese precum „I will always love you", „Hello" și "Drunk in love". 

La începutul anului 2017, artista lansează primul single și videoclip din cariera solo ,„Unpredictable", piesă produsă în studiourile HaHaHa Production. Apoi, în septembrie, începe colaborarea cu trupa Jukebox și lansează piese precum „Vocea ta" și „Auzi cum bate", iar un an mai târziu, Bella împreună cu Jukebox participă la Selecția Națională Eurovision 2018. La finalul anului 2018, frumoasa filipineză este desemnată marea câștigătoare X Factor. Artista a reușit în finala să cucerească atât jurțtii „X Factor", cât și publicul cu piesele „Fată verde" și „Cine m-a facut om mare", dar și cu un mash-up format din hiturile celebrei Beyonce.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.